Aan de slag met verbeteren en vernieuwen?

Lean Yellow Belt

In deze tweedaagse training kun je een energieke kennismaking met Lean en continu verbeteren verwachten. Je leert hoe je klantwaarde kunt bepalen en via welke stappen je hier stap voor stap naar toe kunt werken. Plezier gegarandeerd.

Lean Green Belt

Versterk je Lean expertise met onze vijfdaagse Lean Green Belt training. Met behulp van praktijkgerichte voorbeelden en oefeningen leer je in deze training in mum van tijd de kneepjes van het Lean vak en ben je met een koffer vol Lean bagage in staat zelfstandig continu verbeteren toe te passen in jouw organisatie.

Lean spel - Simulatie

Wil je in een halve middag of in een gehele dag het effect van continu verbeteren en ketensamenwerking ervaren? Dan is de Lean simulatie training iets voor jou. Samen met je team maak je op speelse wijze kennis met de Lean theorie. Ook heel geschikt als onderdeel van een teambuildingsdag.

Diverse trainingen

Het trainingspalet van De Verbeterstudio is divers. De Verbeterstudio verzorgt naast diverse Lean en Lean Six Sigma trainingen, ook trainingen in verandermanagement, feedback geven, strategie ontwerp en executie en systemisch veranderen.
De Verbeterstudio kan je ook op weg helpen met op maat gemaakte trainingen.

Organisatieadvies

De verbeterstudio levert organisatieadvies in de breedste zin van het woord, als het maar met verbeteren of vernieuwen te maken heeft. Heeft jouw bedrijf een uitdaging met de formulering van strategische doelstellingen, het doormaken van een grote verandering, of de switch naar een continu verbeterende organisatie? De Verbeterstudio helpt graag met advies en implementatiekracht.

Teamsessies

De verbeterstudio helpt om jouw team weer te laten floreren als nooit te voren. Afhankelijk van de behoefte van jouw team helpt De Verbeterstudio met het zetten van een eerste stap naar betere team(samen)werking. Dit kan bijvoorbeeld door met de DISC en / of drijfveren profielen van de teamleden aan de slag te gaan.

Voor vragen, prijzen, en meer informatie over de producten en diensten van De Verbeterstudio kun je contact opnemen met hilde@verbeterstudio.nl