Over De Verbeterstudio

Vanuit een enorme passie voor het continu verbeter vak ben ik, Hilde van Kessel, De Verbeterstudio gestart. Als Lean Six Sigma Master Black Belt gaat mijn hart sneller kloppen van verbeteren en vernieuwen.

De Verbeterstudio werkt als netwerk organisatie samen met associate consultants, om zo voor jou organisatie altijd de juiste personen te vinden die bijdragen aan de benodigde organisatieontwikkeling.

Ik heb gezien en ervaren dat door met de juiste passie en energie, breed in de organisatie aan de slag te gaan, verbeteren voor iedereen in een bedrijf waarde toevoegt. Ik geloof dat wanneer je verbetertrajecten op de juiste manier inzet, dat het mes niet aan twee, maar zelfs aan 3 kanten snijdt.

  • Een tevreden medewerker die met passie en plezier naar zijn werk komt, omdat zijn mening er echt toe doet en verbeteren nu eenmaal energie geeft.
  • Een blije klant, omdat door echt te luisteren naar de klantwens, en dit om te zetten in actie, de service naar de klant elke dag weer beter wordt.
  • Klinkende resultaten voor de organisatie, die de vruchten plukt van de tevreden klanten en de verbeter mindset die er in de organisatie heerst.

 

Certificeringen